(VIDEO) PUBLIKA U TRANSU: Spektakularan povratak Tajger Vudsa!

Autor:

Sport

24.09.2018

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak 42-godišnjeg golfera Tajgera Vudsa posle pauze od pet godina bio je spektakularan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vuds se vratio!

Vuds je u nedelju u Atlanti ostvario prvu pobedu na PGA Turu. Osvajač 14 velikih turnira se nakon višegodišnje agonije i brojnih privatnih problema i skandala vratio i sa 1.199. pozicije stigao do svetskog broja 13.

Poslednju pobedu ostvario je 2013, pre tačno 1.876 dana, a u međuvremenu se borio sa povredama, porocima, psihičkim problemima.


Koliko ovaj čovek znači golfu kao sportu pokazala je završnica kada ga je do finalnog udarca pratilo na stotine ljudi koji su uzvikivali: "Tajger, Tajger".

- Bilo mi je veoma teško, suzdržavao sam se da ne zaplačem kod poslednje rupe. Sve me je odjednom stiglo jer sam došao u priliku da osvojim turnir. Pet godina sam imao 79 osvojenih turnira. Prokleto je dobar osećaj osvojiti 80- rekao je Vuds posle pobede.

Slavni Amerikanac se prisetio i teških trenutaka, koje je na sreću prevazišao.

- Moje telo je bilo u raspadu. Najgore je bilo što nisam znao da li ću moći ikada da živim slobodno bez bolova. Nisam mogao da sedim, da hodam, nisam mogao da se sagnem a da ne osetim bol u leđima i nogama- rekao je Vuds.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading