ATANASIJEVIĆ: Ogroman rezultat

Autor:

Sport

21.09.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski korektor Aleksandar Atanasijević rekao je posle velike pobede nad Francuskom (3:2) na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj da je zadovoljan time što su njegovi saigrači pokazali na terenu.

RepublikaFoto: ossrb.org
Aleksandar Atanasijević

Tim Nikole Grbića slavio je posle velike borbe u Varni, a igrač utakmice bio je Atanasijević sa čak 38 osvojenih poena.

- Izuzetno teška utakmica, igrali smo protiv ekipe koju nismo pobedili sedam godina. Ogroman rezultat s obzirom na to da je to bila najvažnija u dosadašnjem delu takmičenja. Ovi momci su sjajni, ginemo jedan za drugog. Možda smo ušli mlako u početak utakmice. Ipak, kada smo shvatili da samo ako igramo kao tim možemo do rezultata počeli smo da pravimo dobre poene i igramo bolje - rekao je srpski odbojkaš.

U nastavku druge faze takmičenja Srbiju očekuju mečevi sa Argentinom i Poljskom, a već protiv Argentine ima priliku da obezbedi plasman u završnicu turnira.

- Ono što nas očekuje je utakmica sa Argentinom, biće mnogo teže jer nas čeka veći pritisak. Taj meč nam može doneti plasman na Fajnal siks - zaključio je Atanasijević.

Fenomenalni Atanasijević osvojio je čak 38 poena u pobedi nad Francuskom i tako izjednačio rekord Portorikanca Ektora Sota. 

Soto je taj podvig napravio na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Japanu, kada je zabeležio isti učinak na meču protiv Argentine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading