DRAMA, LUDNICA I NEVEROVATNA POBEDA: Srbija spasila dve meč lopte i srušila Francusku!

Autor:

Sport

21.09.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša odbojkaška reprezentacija nastavila je da briljira na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj. U prvom meču druge runde i pravom derbiju savladana je odlična selekcija Fracuske sa 3:2 (22:25, 26:24, 25:20, 18:19, 18:16)

RepublikaFoto: Starsport
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Nakon neverovatnog meča koji je trajao skoro 2 i po sata četa Nikole Grbića uspela je da dođe do velike pobede u pohodu na završnicu prvenstva. Reprezentacija Francuske pokazala se kao težak rival, ali... Naši momci odigrali su zaista dobar meč, konstantno su pretili protivniku, a kada je delovalo da neće moći do pobede - razuverili su mnoge!

Nakon prvog seta koji su Fracuzi lako rešili u svoju korist, odlično su otvorili i drugi. Tada se već činilo da je pitanje pobednika možda i rešeno, ali kao iz pepela vratili su se naši. Zaigrali odlično i posle preokreta izjednačili, a na krilima tog podviga osvojili i naredni za potpuni preokret. Ipak, konsolidovali su se protivnici.

Ponovo su zaigrali odlično i sa "plus sedam" zakazali peti i odlučujući set. Tada počinje prava drama i igra bukvalno na jednu loptu, prava rezultatska klackalica. Međutim, kada je najteže tada su naši momci pokazali kakvi borci zaista jesu i došli do velikog uspeha spašivši dve meč lopte Francuza! U našim redovima briljirao je Aleksandar Atanasijević sa čak 38 poena.

RepublikaFoto: ossrb.org
Nikola Grbić

Naredni meč igraju protiv Argentine 22. septembra od 16 časova, a eventualni trijumf obezbedio bi im prolaz u narednu fazu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading