Evo kada odbojkaši Srbije PONOVO igraju

Autor:

Sport

19.09.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u utorak uveče Rusiju, pa se kao druga u C grupi plasirala u drugu fazu 19. Svetskog prvenstva, koje po prvi put organizuju dve zemlje, Italija i Bugarska.

RepublikaFoto: Starsport

Rivali naše selekcije biće pobednik Grupe D, aktuelni šampion sveta Poljska, trećeplasirani iz Grupe B, Francuska, četvrta sa poslednjeg Mundijala i četvrtoplasirani tim iz A grupe, selekcija Argentine.

Takmičenje se nastavlja u petak, a naš prvi protivnik biće Francuska, taj meč se igra u 16 časova. Dan kasnije, igraćemo protiv Argentine, u isto vreme, dakle u 16 h, a treći protivnik, Poljska, biće nam rival sa druge strane mreže u nedelju, 23. septembra od 19 časova i 40 minuta.

Srbija će prvenstvo nastaviti u okviru Grupe H, a pošto se bodovi prenose, Poljska startuje sa 15, Srbija sa 12, Francuska sa 11, a Argentina sa šest poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading