ODBOJKAŠI NAJAVLJUJU: Moramo da nastavimo ovako!

Autor:

Sport

19.09.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša odbojkaška reprezentacija plasirala se u narednu fazu Svetskog prvenstva kao drugoplasirana selekcija nakon pobede na Rusijom sa 3:2 (25:21, 24:26, 25:17, 22:25, 15:12). Reprezentativci Aleksandar Atanasijević i Srećko Lisinac opominju, ali najavljuju napad na fajln-siks!

RepublikaFoto: volleyball.world
Odbojkaška reprezentacija Srbije

- Najvažnije jeste da smo verovali od samog starta i da smo znali da možemo da igramo sa ovom ekipom Rusije bez obzira na to što su oni pre takmičenja bili ubedljivo najveći favorit za osvajanje zlatne medalje. Vrlo važna pobeda, sada ćemo u narednu fazu preneti više bodova, a moramo istu energiju da prenesemo i u sledeće utakmice kako bismo se domogli fajnal-siksa, koji nam je primarni cilj - rekao je Atanasijević. 

U drugoj fazi Srbija će igrati sa Poljskom (5 pobeda), Francuskom (3 pobede) i Argentinom (2 pobede). 


- Sve ekipe su jako dobre, više ne postoje favoriti, siguran sam da uz ovaj pristup ne treba da strahujemo ni od koga - dodao je Atanasijević.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Verovatno ključni igrač u petom setu bio je srednji bloker Srećko Lisinac. 


- Bilo je više serija, i u prvom i u trećem i u petom setu, ne samo moja serija. Svojim stavom u prvom setu pokazali smo Rusima da će im biti teško, i oni su se tu malo zapitali… Odigrali smo fantastičan meč, pre svega u odbrani i na servisu, to i treba da nas krasi – požrtvovanje i energije, od Australije smo počeli tako i sada smo nastavili. Treba da budemo oprezni, pred nama je još protivnika - kaže Lisinac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading