GRBIĆ POSLE POBEDE: Reči su suvišne, možemo sa svima!

Autor:

Sport

19.09.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije napravila je odličan rezultat, pobeđena je Rusija i obezbeđeno drugo mesto na tabeli pred start drugog dela takmičenja. Zadovoljan je i selektor Nikola Grbić.

RepublikaFoto: ossrb.org
Nikola Grbić

- Reči su suvišne posle ovakve utakmice, videli ste kakva je to bila borba, energija, verovanje do samog kraja… Čak smo se i u setovima koje smo na kraju gubili vraćali posle zaostatka, umalo nismo okrenuli i pobedili još ubedljivije - rekao je Grbić i dodao:

- Momci su sve radili i više nego dobro – maksimalno agresivni na servisu, u napadu bez straha, borba koju smo i tražili jer je to jedini način da se pobedi Rusija, koja je jedan od pretendenata za osvajanje medalje. Nisam očekivao da će izgubiti dve utakmice u grupi, ali to govori u prilog tome koliko je naša grupa bila jaka - kaže selektor Srbije.

Pod utiskom pobede, Grbić je nastavio u istom ritmu.

RepublikaFoto: volleyball.world
Odbojkaška reprezentacija Srbije

- Od srca čestitam momcima, uradili smo sve ono što smo se dogovorili. Ovo je kolektivni duh, ovo je ekipa, i oni koji su izlazili iz igre nastavili su da bodre i da daju energiju onima koji igraju. Ovo je timska pobeda, od prvog do poslednjeg, treniram fantastične momke i to je najvažnije od svega – pokazali smo da možemo da se nosimo sa najjačim ekipama na svetu i tu ubeđenost moramo da imamo, isti taj pristup - zaključio je selektor.

Srbija takmičenje nastavlja u novoj grupi gde će joj protivnici biti Poljska, Francuska i Argentina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading