GRBIĆ UOČI MEČA ODLUKE: Moramo da pokažemo zube!

Autor:

Sport

17.09.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da našu selekciju čeka jako težak meč, ali proslavljeni as zna kako da motiviše svoje momke pred možda i najbitniji duel u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: ossrb.org
Nikola Grbić

- Ako te demorališu, onda te zgaze. A, ako im pokažeš zube i da se ne bojiš i non stop ih napadaš, apsolutno imaš šanse da igramo sa njima. Recept je samo poen po poen i da bude neizvesno do kraja seta, a oni u tim situacijama mogu da greše. Ako se odvoje tri-četiri poena, postaje jako teško - rekao je Grbić uoči susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Selektor ne krije da će recept za pobedu pokušati da iskoriste od Amerikanaca.

- Apsolutno smo znali da je SAD i Rusija ekipe za medalju. Ono što je Amerika uradila je jedini pravi recept da se igra protiv ovakve Rusije, a to je da se napada iz svih oružja, a pogotovo na ličnom planu, ne vređanjem ispod mreže, već da budeš agresivan i da te baš briga da li će oni igrati fenomenalno - kazao je Grbić.

RepublikaFoto: cev.lu
Marko Podraščanin

Na njegove reči nadovezao se reprezentativac Marko Podraščanin.

- Trudimo se da dižemo nivo igre iz utakmice u utakmicu, ali možemo još mnogo bolje. Igraćemo protiv ozbiljne, možda trenutno najbolje ekipe na svetu - rekao je Podraščanin.


Utakmica izmedju Srbije i Rusije igraće se u utorak od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading