GRBIĆ UOČI MEČA ODLUKE: Moramo da pokažemo zube!

Autor: Republika

Sport

17.09.2018

17:58

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da našu selekciju čeka jako težak meč, ali proslavljeni as zna kako da motiviše svoje momke pred možda i najbitniji duel u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva.

ossrb.org
Nikola Grbić

- Ako te demorališu, onda te zgaze. A, ako im pokažeš zube i da se ne bojiš i non stop ih napadaš, apsolutno imaš šanse da igramo sa njima. Recept je samo poen po poen i da bude neizvesno do kraja seta, a oni u tim situacijama mogu da greše. Ako se odvoje tri-četiri poena, postaje jako teško - rekao je Grbić uoči susreta.

Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Selektor ne krije da će recept za pobedu pokušati da iskoriste od Amerikanaca.

- Apsolutno smo znali da je SAD i Rusija ekipe za medalju. Ono što je Amerika uradila je jedini pravi recept da se igra protiv ovakve Rusije, a to je da se napada iz svih oružja, a pogotovo na ličnom planu, ne vređanjem ispod mreže, već da budeš agresivan i da te baš briga da li će oni igrati fenomenalno - kazao je Grbić.

cev.lu
Marko Podraščanin

Na njegove reči nadovezao se reprezentativac Marko Podraščanin.

- Trudimo se da dižemo nivo igre iz utakmice u utakmicu, ali možemo još mnogo bolje. Igraćemo protiv ozbiljne, možda trenutno najbolje ekipe na svetu - rekao je Podraščanin.


Utakmica izmedju Srbije i Rusije igraće se u utorak od 20.30.

Komentari (0)

Loading