U prodaji karte za meč Srbija - Estonija

Autor:

Sport

05.09.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se u Beogradu pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Kini, a posle gostovanja Grčkoj, "orlovi" na domaćem terenu dočekuju Estoniju, a karte su puštene u prodaju.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Košarkaški savez Srbije u sredu je pustio u prodaju ulaznice za taj okršaj, po ceni od 500 dinara za tribine, odnosno 750 za parter, hiljadu za plavu i belu ložu i za stolice pored aut linije 2.500 i 5.000 dinara.

"Orlovi" će ovom prilikom biti domaćini u dvorani "Aleksandar Nikolić", što znači da će biti mesta za oko 6.000 navijača.

Podsećamo da selektor nacionalnog tima Aleksandar Đorđević samo u septembarskom "prozoru" može da računa na neke od naših najboljih igrača, kao što su Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Vladimir Lučić... 

U završnici kvalifikacija, u novembru i februaru, oni neće moći da se odazovu zbog obaveza u NBA i evroligaškim timovima, tako da publika neće moći da ih gleda uživo bar do leta 2019. i eventualnih priprema za Svetski kup.

Ulaznice su u prodaji preko sajta i na svim prodajnim mestima "Eventim", a samo će na dan utakmice biti moguća kupovina i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić", meč se igra od 20.15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading