SPORT RUŠI GRANICE! Srbi, Hrvati i Bosanci ujedinjeni!

Autor: Tanjug

Sport

28.08.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja fudbalska zvezda Real Madrida i Partizana, Predrag Mijatović i bivši profi šampion Evrope u boksu, Nenad Borovčanin poručili su da su ponosni na decu iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine zbog svega viđenog na Regionalnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu.

RepublikaFoto: Starsport
Mijatović učestvovao na Sportskim igrama mladih!

Oni su se sreli u Splitu na završnici SIM i pričali o sportu i načinima kako mlade treba izvesti na pravi put.

- Kao što su sama deca rekla Igre su zakon. I treba da budu zakon na ovim prostorima, posle ratova, tenzija i svega ostalog. Ako deca između sebe ne budu počela da se igraju onda će nam budućnost biti u odlasku dece i mladih sa prostora bivše Jugoslavije- rekao je Borovčanin.

Kako je naglasio, u Splitu je video sjajnu sliku druženja i takmičenja sa osmehom dece iz tri države.


- Predsednik ove manifestacije Zdravko Marić ima veliku pozitivnu energiju. Ovakve stvari potvrđuju da ne treba sumnjati u to da region može da funkcioniše dobro i da budemo dobre komšije. Dakle samo moramo da sledimo uputstva ove dece i na Balkanu će biti dobro- rekao je Borovčanin.

Mijatović, dugogodišnji ambasador Igara, ističe da ga raduje što je više od 170.000 dece učestvovalo u Igrama.


- Ponosan sam na sve ovo što se događa iz godine u godinu. Moram još jednom da pohvalim Zdravka Marića koji je od SIM napravio brend i uklonio granice među mladima. Apelujem na sve da pomažu ovakav projekat koji je važan za ovaj deo Evrope- zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading