Mandić: Nema stajanja, idemo po novo zlato!

Autor: Tanjug

Sport

31.07.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vaterpolista Dušan Mandić izjavio je da je osećaj posle osvajanja četvrte uzastopne titule šampiona Evrope fantastičan.

Mandić veruje u nove uspehe

- Želimo isto ovo i na OI u Tokiju, ali Ranđelovića, Jakšića, Rašovića, Vica i mene očekuje još jedno takmičenje ovog leta, a to je FINA kup. Kreću nam pripreme od 13. avgusta, tako da nam je to sledeći zadatak da pokušamo i da tu odbranimo titulu - rekao je Mandić Tanjugu posle svečanog dočeka ispred Skupštine Beograda. 

Prema njegovim rečima, ekipa su u polufinalu protiv Hrvatske "fizički istrošila", pa je zato finale sa Špancima bilo teško i neizvesno. 

- I jedna i druga utakmica su stvarno bile izuzetno teške. Mislim da smo se protiv Hrvata dosta istrošili fizički i zbog toga je finale bilo kako je bilo. Međutim stvarno moram da čestitam još jednom ekipi Španije, koja je pružila izuzetan otpor - istakao je Mandić. 

Vaterpolisti Srbije četvrtu uzastopnu titule šampiona Evrope osvojili su pobedom u finalu protiv Španije 12:10 posle peteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading