Otpušteni golman Vardara dogurao do 170kg

Autor:

Sport

28.07.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeni član reprezentacije Srbije Strahinja Milić trebalo je da postane prvi čuvar mreže Vardara posle odlaska Šterbika, ali makedonski mediji preneli su da je 201 centimetar visoki golman dogurao do 140 kilograma.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinj Milić

Srpski golman  napustio je Skoplje jer nije uspeo da smrša, prenose Novosti, a evropski prvak iz 2017. godine mu je ponudio manju platu, što on nije prihvatio.

- Istina je i nije to ništa strašno. Bio je dogovor da skinem kilažu, a nisam uspeo u tome. Onda su želeli da promene ugovor, ali ja nisam pristao na to - kazao je Milić.

Povremeni član rukometne reprezentacije Srbije trebalo je da postane prvi čuvar mreže posle odlaska Arpada Šterbika, ali makedonski mediji preneli su da je 201 centimetar visoki golman dogurao do 140 kilograma. 

- Žene se ne pitaju za godine, a ja za kilažu. Stigao sam do rekordnih 170!

Milić je tokom pauze dobio program ishrane i vežbanja, ali se očigledno nije toga pridržavao. 

- Žao mi je mnogo, dugo godina sam ovde, volim ih sve. Mislim da je moglo i drugačije da se završi. Ali, nismo uspeli da dođemo do dogovora. Bilo im je čudno kad su me videli, ali ja sam čudna sorta. Tako je kako je. Čim se pozdravim sa svim ljudima u Skoplju i dođem kući, poradiću na skidanju kilograma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading