Ikodinović: Hrvati nam učinili uslugu, zlato je naše

Autor:

Sport

28.07.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Ikodinović ubeđen je da će vaterpolisti Srbije preko Španije (22.15, RTS1) dočepati novog zlata, ali nije mogao, a da se ne osvrne na skandalozno suđenje protiv Hrvata (9:2) i kukavički potez Fatovića, koji je pesnicom udario Filipa Filipovića.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Ikodinović

Posebno je Ikodinović kivan na sudije.

- Hrvatski selektor Ivica Tučak ih je nazvao poluidiotima, zbog toga je suspendovan, ja mislim da su oni totalni idioti. Sram da ih bude! Samo dva maloumnika ne vide kada jedan čovek, u ovom slučaju Fatović, udara pesnicom drugog čoveka iznad vode. Filipović je muški sve izdržao, nije naseo na provokaciju. Hrvati su nam time učinili uslugu jer smo se od tog momenta izdigli do konačne pobede. Na neki način to zlato koje sam ubeđen da ćemo osvojiti je orden za borbu protiv gluposti koje su obuhvatile celi vaterpolo sport. Žao mi je što su Poljak i Rus uništili lepu utakmicu - kazao je za "Alo" Ikodinović.

RepublikaFoto: twitter.com/Water Polo Serbia
Dejan Savić i vaterpolisti reprezentacije Srbije

Na "delifinima" je da protiv domaćina šampionata još jednom pobedm potvrde dominaciju. 


- Kada smo na veličanstven način pregurali sve ovo do finala, ubeđen sam da ćemo u tom poslednjem meču odbraniti evropski tron na kojem se nalazimo na poslednja tri šampionata. Procentualno, Srbiji dajem 60 odsto, a Španiji 40 odsto šansi da će pobediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading