SRBIJA JURI ZLATO

Autor:

Sport

28.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plačite, Hrvati, kad za bolje niste. Sramnim ponašanjem za vreme i posle utakmice polufinala Evropskog prvenstva u Barseloni i zasluženog poraza od Srbije (9:7) naši susedi, umesto da čestitaju boljem, bave se nama i sudijama, kažu da smo "ubili vaterpolo".

Srbija u finalu!

Jasno je da "kockasti" imaju obraz poput đona, jer nakon mučkog i podmuklog bokserskog udarca koji je Loren Fatović zadao Filipoviću, oni kukaju, umesto da se zavuku u mišju rupu. A ono što je bitno je da četa Dejana Savića u subotu od 22.15 (RTS1) bije finalnu bitku sa Španijom u kojoj juri četvrto evropsko zlato u nizu, što bi bio rekord moderne ere. Samo tvorci vaterpola Mađari imaju pet vezanih titula kontinentalnog šampiona, ali još iz perioda između dva svetska rata.

NIJE OVO GIMNASTIKA

Suđenje u polufinalu jeste bilo pristrasno, ali u korist Hrvatske, uverava Aleksandar Šapić, nekada najbolji vaterpolista planete.

- Sudije su navlačile na stranu komšija i to sve dok nije postalo jasno da ćemo pobediti. Onda su počeli da kompenzuju. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, pa tako i selektor Hrvata Tucak. Činjenica je da smo bolji tim i to smo i dokazali. U vaterpolu ima dosta podmuklih udaraca, nije ovo umetnička gimnastika, ali je sramota da sudije ne vide onu pesnicu Fatovića u lice Filipoviću - ističe za Srpski telegraf Aleksandar Šapić.

Ikodinović: Meč s Hrvatima sudila su dva kompletna idiota

Protivnik u borbi za zlato biće Španija, koja se posle 27 godina plasirala u finale.

- Španci imaju strahovito izražen voljni momenat. Igraju na kontranapade i gaje totalno drugačiji stil od Hrvata. Biće teško, ali imamo najbolji tim i očekujem pobedu - optimista je Šapić.

KAZNITI SUDIJE

Rezigniran sudijskim odlukama protiv Hrvata bio je i naš proslavljeni reprezentativac Danilo Ikodinović.

- Dva kompletna idiota su sudila meč, i to na štetu vaterpola. Idioti vode LEN i FINA već 35 godina i zato je vaterpolo tu gde jeste. Ako arbitri ne vide pesničenje Fatovića, onda godinama treba da budu kažnjeni i da godinama ne sude nigde - besan poput risa bio je popularni Dača.

RepublikaFoto: VSS

Hrvatski portal Indeks pohvalio je potez Dejana Savića, koji je odmah nakon završetka uzavrele utakmice otišao do klupe rivala.

- Srpski selektor Dejan Savić je ponovo pokazao da se radi o velikom sportisti. Čim je sudija označio kraj utakmice, Savić je, umesto slavlja sa svojim igračima, otišao do klupe hrvatske reprezentacije i srdačno se pozdravio sa suparnicima. Pritom je čak poljubio fizioterapeuta hrvatske reprezentacije Damira Luketića - piše popularni portal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading