Filipović: U polufinalu ne smemo da stanemo

Autor:

Sport

24.07.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da mu se ne sviđa što je njegova ekipa u meču protiv Mađarske stala i istakao da u predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva on i njegovi saigrači neće imati pravo da to urade.

RepublikaFoto: instagram.com/filip.filipovic10

- Imali smo sjajan početak, odbrana i Bane (Mitrović) su imali zatvorenu roletnu. Kada imate takvu odbranu zadovoljstvo je igrati. Mogli smo i više. Ne sviđa mi se što smo stali, ali verujem da će biti bolje u polufinalu jer tu nećemo imati pravo da stanemo - rekao je Filipović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Andrija Prlainović je naveo da su padovi u igri normalni kada ekipa ima pet golova prednosti.

- Imali su veliku želju da se vrate, ali smo sve dobro kontrolisali i ta odbrana je sve držala. Još dva-tri šuta nisu ušla, nadam se da će ući u polufinalu - rekao je Prlainović.

On je istakao da su svi u timu bili sjajni na današnjem meču.

- Samo da zadržimo ovu koncentraciju, Bane je bio fenomenalan. Naših 15 moćnih minuta, ali odbrana sve vreme solidna. Dule Pijetlović takođe odličan, ma svi... - rekao je Prlainović.

"Delfini" će u polufinalu igrati protiv Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading