U boj krenite JUNACI SVI!

Autor:

Sport

24.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i taj dan! Veterpolisti Srbije vodiće najvažniju bitku na Evropskom prvenstvu u Barseloni u četvrtfinalu protiv Mađarske (17.00, RTS). "Delfini" su u Kataloniju došli sa namerom da po četvrti put u nizu osvoje naslov kontinentalnog šampiona, a prva prepreka u eliminacionoj fazi takmičenja biće im Mađari, takođe velesila u vaterpolu.

Dušan Mandić

Levoruki bombarder iz Kotora Dušan Mandić (24) često je igrao protiv starih znanaca i ima recept za plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

- Konkurencija u Barseloni je strašna. Nema na ovom prvenstvu izrazitih favorita. Zna se kojih sedam ekipa su uvek kandidati za titulu. To je za nas dobro, ne osvrćemo se na druge, već gledamo pre svega sebe. Spremamo se samo za Mađare i budite sigurni da se nećemo uspavati iako smo imali tri dana odmora. Selektor Savić se pobrinuo da atmosfera u timu bude odlična. Moraćemo da budemo od starta utakmice agresivni u odbrani. Odmah i bez obzira na rezultat! Moramo da ih svedemo na malo golova. Odbrana je temelj dobrog napada i realizacije i zaista je nevažno u kojoj četvrtini ćemo rešiti meč - rekao je Mandić.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Ukoliko pobede Mađarsku, srpski vaterpolisti će u polufinalu igrati u četvrtak protiv pobednika duela između Hrvatske i Crne Gore.

ČETVRTFINALE EP U BARSELONI

Srbija - Mađarska 17.00

Hrvatska - Crna Gora 18.30
Italija - Rusija 20.30
Španija - Grčka 22.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading