KAKVA ŠTETA: Borković nije uspeo da završi drugu trku u Mađarskoj

Autor: Tanjug

Sport

08.07.2018

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković, nakon jučerašnje pobede, nije uspeo da završi današnju drugu trku na Hungaroringu u TCR šampionatu Evrope.

RepublikaFoto: Promo
Borković je ostao bez bodova u drugoj trci

Borković, vozač NIS Petrol tima, odustao je nakon incidenta na stazi sa britanskim vozačem Džošom Fajlsom, ali je zadržao drugo mesto u generalnom plasmanu sa 111 bodova, 24 manje od Španca Mikela Askone.

- Nažalost, utisci nisu tako dobri kao posle prve trke. Imao sam taj incident s Fajlsom, za koji sam i ja kriv. Sreća u nesreći je što ni Askona nije osvojio bodove, ali se Nađ priblizio, pa ću do kraja sezone morati da vozim vrlo taktično. Bez obzira na sve, zahvalan sam na ogromnoj podršci srpskih navijača ovde u Mađarskoj, svom timu i sponzorima i pre svega, mom Pančevu - izjavio je Borković posle nedeljne trke.

Naredni, peti vikend šampionata TCR Evropa voziće se u holandskom Asenu 18. i 19. avgusta, nakon čega Borkovića očekuju trkački vikend u Monci i finiš sezone u Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading