LIGA NACIJA: Srbija bez snage protiv SAD

Autor:

Sport

16.06.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je poraz na startu četvrtog vikenda Lige nacija, pošto je rano jutros u Hofman Estejtsu izgubila od SAD sa 3:0 (25:22, 25:16, 25:14).

RepublikaFoto: Starsport

Srbija je tako upisala četvrti poraz u deset utakmica i trenutno je osma na tabeli, dok je SAD na četvrtom mestu sa skorom 8/2.

Izabranici Nikole Grbića su ozbiljan otpor domaćinu pružili jedino u prvom setu. Vodila se izjednačena borba do završnice, kada su SAD uspele da se odvoje i set dobiju sa 25:22.

Tokom preostala dva seta Amerikanci su nedostižnu prednost stvorili posle drugog tehničkog tajm -auta, pa su u drugom setu (16:12) Srbiji do kraja prepustili samo četiri poena (25:16), a u trećem setu dva (16:12, 25:14).

RepublikaFoto: ossrb.org

Uroš Kovačević je bio najbolji u redovima Srbije sa sedam poena, šest je upisao Marko Ivović, a Srećko Lisinac poen manje. SAD je do pobede vodio Aron Rasel sa 14 poena, dok je Metju Anderson upisao 13.

Srbija će u subotu u dugom kolu igrati protiv Irana od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading