Odbojkaši stigli u Čikago: NAJVAŽNIJI TURNIR DO SADA!

Autor:

Sport

12.06.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u ponedeljak uveče u Čikago, gde će tokom IV vikenda Lige nacija od 15. do 17. juna, igrati u Sirs Centru u Hofman Estejtsu sa domaćinom SAD, Iranom i Poljskom.

RepublikaFoto: ossrb.org
Naša selekcija spremna za mečeve u Čikagu

Naš korektor Aleksandar Atanasijević rekao je da je ovo najvažniji turnir do sada i da bi mogao da nam otvori vrata plasmana na finalni turnir.

– Ovo je, po meni, najvažniji turnir, jer upravo na njemu možemo da odlučimo plasman na fajnal-siks… Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i da budemo svesni da sve zavisi od ovog turnira. Puno bi nam značilo da odigramo dobro i da na peti, najlakši turnir odemo sa dobrom zalihom bodova i da se nađemo u Francuskoj na fajnal-siksu koji je nama cilj od početka takmičenja - rekao je Atanasijević za Odbojkaški savez Srbije.

Naš odbojkaš je rekao da su sva tri protivnika vrlo jaka i da moramo da se odnosimo maksimalno ozbiljno prema svima.

– Domaćini su u najjačem sastavu, sa igračima koji igraju u najboljim svetskim klubovima. Iran je ekipa koja može svakog da iznenadi i koja je uvek protiv jačih ekipa maksimalno motivisana. Poljska je ekipa koja je prva na tabeli, sa novim trenerom, sa dosta novih igrača i koja u ovom trenutku igra možda i najbolju odbojku. Moramo da budemo bolji od njih - rekao je Atanasijević.

Srbija je posle tri vikenda Lige nacija na šestom mestu na tabeli sa šest pobeda i tri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading