Odbojkašicama cilj F6, što više pobeda i bodova

Autor:

Sport

11.06.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj ženske odbojkaške reprezentacije je da na petom turniru Lige nacija obezbedi plasman na fajnl-siks, tvrdi drugi trener Branko Kovačević.

RepublikaFoto: cev.lu
Odbojkašice Srbije

U odsustvu selektora Zorana Terzića, Kovačević će biti glavni na klupi Srbije tokom utakmica u Argentini.

Evropske šampionke su u Santa Fe otputovale bez pet igračica iz startne postave, pa će neke nove devojke dobiti priliku da stiču iskustvo.

Prvi rival Srpkinjama biće Amerikanke, trenutno lideri na zbirnoj tabeli.

- Došli smo bez nekih igračica, ali to je bio plan od početka takmičenja. Cilj ostaje isti, da se plsairamo na fajnl-siks i da ovde uzmemo što više bodova ili pobeda - rekao je Kovačević i dodao:

- Pošto je Amerika došla u najjačem sastavu biće to težak meč za nas, ali neke igračice će prvi put igrati protiv ekipi vrhunskog nivoa. Pokušaćemo da pružimo što više otpora, a naredne dve utakmice su one u kojima tražimo prilike za bodove. Argentina nema pobedu, ali će želeti ovde da se oprosti na najbolji mogući način. Koreja isto nema sjajne rezultate i tu idemo na pobedu. Cilj ovog turnira je da obezbedimo finalni turnir i da neke igračice osete atmosferu u seniorskom timu.

RepublikaFoto: cev.lu
Odbojkašice Srbije

Ženska seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvu utakmicu u Santa Feu u utorak od 22.40 časova po našem vremenu protiv Sjedinjenih Država.

Seniorke Srbije će u drugom kolu igrati protiv Argentine u četvrtak od 1.40 časova po našem vremenu, a u poslednjem kolu protiv Koreje, takođe u četvrtak, od 22.40 časova.

Sve utakmice Srbije iz Argentine direktno će prenositi TV Sport Klub 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading