ODBOJKAŠICE SLOŽNE: Želimo tri pobede u Argentini

Autor:

Sport

10.06.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Argentinu, gde će od 12. do 14. juna igrati utakmice petog vikenda Lige nacija.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkašice Srbije žele na završni turnir Lige nacija

- Treba nam još jedna pobeda i nadam se da ćemo uspeti u tome i plasirati se na završni turnir. Pridružilo nam se mnogo mladih devojaka i drago mi je što će dobiti priliku i pokazati šta znaju. Predstojeće utakmice će biti veliki izazov, a mi starije ćemo biti tu za šta im god bude bilo potrebno - rekla je kapiten Milena Rašić po dolasku u Santa Fe.

Prva utakmica biće odigrana u utorak od 22.40 protiv SAD, a potom slede dueli sa Argentinom i Južnom Korejom.

- Treba malo vremena za privikavanje na vremensku razliku. Ipak, imamo tri protivnika i računamo dve sigurne pobede, a protiv Amerike ćemo dati sve od sebe s obzirom na to da nismo u punom sastavu. Dobro će doći da nastupe one koje do sada nisu igrale - kazala je Ana Bjelica.

Teodora Pušić je rekla da izmenjen sastav ne menja ciljeve srpskog tima.

- Cilj nam je, naravno, da ostvarimo sve tri pobede, ako bude bilo moguće. Ciljeve i želje da pobedimo sve ne menja to što smo u izmenjenom sastavu - rekla je Pušićeva.

Srpske odbojkašice posle četiri vikenda i 12 utakmica imaju devet pobeda uz tri poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading