Grbić: Možemo da dobijemo Francuze!

Autor:

Sport

10.06.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić izjavio je da su njegovi izabranici savladali Južnu Koreju u poslednjem meču Lige nacije zahvaljujući pravom pristupu.

RepublikaFoto: Starsport
Grbić: Francuzi su pokazali veliki kvaltet

Pobeda je popravila šanse Srbije da može da se plasira na finalni turnir Lige nacija.

- Svesni smo bili da smo kvalitetniji, trebalo je samo i da pokažemo. Ključ uspeha je bio pristup. Imamo nekoliko protivnika od kojih smo, kada igramo koncentrisano i agresivno, jednostavno bolji. Nije bilo puno komplikacija, izuzev u drugom setu, sve je bilo u nekom kontinuitetu. Vrlo je važno što su neki igrači odmorili i što su neki novi dobili šansu. Znači nam ovo kao ekipi i njima pojedinačno - istakao je prvi trener srpskog tima.

Vikend u Francuskoj naša selekcija zatvara utakmicom protiv domaće selekcije.

- Mislim da su Francuzi do sada pokazali zaista visok kvalitet. Iako se rotiraju, puni su energije. Može da bude dobar meč. Mi ćemo biti u najjačem sastavu, oni isto. Ulazimo u duel opušteno, u smislu da znamo da igramo protiv odlične ekipe kod njih. Mislim da možemo da ih pobedimo, da odigramo dobro - dodao je Grbić.

Meč je na programu u nedelju od 18 časova, a Srbija sa skorom 6-2 deli treće mesto upravo sa Francuskom i SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading