Rukometašice Srbije očekuju težak meč protiv Makedonki

Autor:

Sport

31.05.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rukometašica Dragana Cvijić izjavila je da očekuje težak meč protiv Makedonije u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Dragana Cvijić sa saigračicama

Srbija je pobedom protiv Farskih ostrva u gostima obezbedila plasman na EP u Francuskoj. Naša selekcija će poslednji meč u grupi odigrati u nedelju u Nišu protiv Makedonije.

- Putujemo evo tri dana, kao da smo pešaka išle do Farskih ostrva. Put je predugačak, ustale smo u pet ujutru, a stići ćemo u Niš nešto pre ponoći. Utakmica sa Farankama nam je došla kao oporavak od napornog puta, a ne nešto što nas je opteretilo. Preumorne smo, biće nam potrebno neko vreme da se sredimo pred Makedonke - rekla je Cvijićeva.

Pobeda protiv Makedonije u nedelju znači i prvo mesto u kvalifikacionoj grupi pred žreb za EP 2018 koji će biti održan 12. juna u Parizu. Makedonke su ostale bez šanse za plasman na EP.

- Čeka nas teška utakmica, bez obzira što su one izgubile od Švedske 12 golova razlike. U životu nisam doživela ovako težak i zahtevan put, a već u petak nas čekaju dva treninga. Makedonke će biti rasterećene, odmornije, spremnije da kvalifikacije završe iznenađenjem. Nadam se da će publika doći da nas podrži i da zajedno proslavimo prvo mestu u grupi ispred Švedske, četvrte reprezentacije na svetu - navela je srpska rukometašica.

Utakmica će biti odigrana u nedelju od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading