GRID DEVOJKE PONOVO NA STAZI Hamilton i Fetel složni: Volimo žene!

Autor:

Sport

24.05.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni svetski šampion u F1 Britanac Luis Hamilton izjavio je da je izuzetno srećan kada je saznao da će "grid devojke" biti na stazi u Monaku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grid devojke će biti na stazi u Monte Karlu

Vlasnik F1, američka kompanija Liberti medija, zabranio je tradicionalnu upotrebu "grid devojaka". U saopštenju objavljenom početkom godine vlasnik F1 je naveo da se protivi modernim društvenim normama jer ponižava žene.

Međutim, devojke će se vratiti na stazu u Monaku kao modeli jednog švajcarskog proizvođača satova.

- Žene su najdivnija stvar na svetu. Monako je izuzetno elegantna Velika nagrada, a kada izađemo na stazu i tamo vidimo divne žene, to je ono što VN Monaka predstavlja i to je divna stvar - rekao je Hamilton.

I Sebastijan Fetel je pozdravio odluku organizatora VN Monaka.

- Volim žene. Mislim da izgledaju prelepo. Diže se preveliga buka u vezi sa ovim. Sve devojke koje su učestvovale u prošlosti su to radile jer su želele. Siguran sam da ako pitate bilo koju od njih na trci u nedelju da će odgovor na to biti - da. Ne verujem da ih iko prisiljava na to - rekao je Fetel.

"Grid devojke" su godinama bile jedan od obeležja F1. Uglavnom su to bile manekenke koje su držale suncobrane, reklame ili table sa imenima vozača uoči početka trke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading