SAVIĆ OTVARA TURNIR: "Trojka iz bloka" kreće iz Miljakovca

Autor: alo.rs

Sport

13.04.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki u 2018. godini "Trojka iz bloka" biće održan u beogradskom naselju Miljakovac u nedelju 15. aprila sa početkom od 15 časova.

RepublikaFoto: Tanjug
Savić će otvoriti turnir na Miljakovcu

Događaj će se odigrati na košarkaškim terenima Izvor sa ciljem pomoći socijalno ugroženim porodicama na teritoriji Beograda. Učešće na turniru je 300 dinara, a pored toga sredstva se prikupljaju i putem humanitarnog SMS broja 7763 (cena poruke 100 dinara).

Turnir će otvoriti selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

Projekat ''Trojka iz bloka'' (www.trojkaizbloka.org) održava se od 2012. godine uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK ''Crvena Zvezda i KK ''Partizan'' kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i poznatih ljudi iz sveta sporta, muzike i filma.

Od 2005. godine, pod sloganom ''Deca su naša budućnost'', Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 2,5 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece.

Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć na narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije i regiona.

Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (www.facebook.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading