BIJE KAO SVETI ILIJA: MMA zvezda razbija sve pred sobom! Protivnicu je nokautirala nakon samo tri minuta! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.06.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko bi smeo da joj stane na crtu.

BIJE KAO SVETI ILIJA: MMA zvezda razbija sve pred sobom! Protivnicu je nokautirala nakon samo tri minuta! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/dakotaad_

Deluje krhko, ali tamo gde ona udari, tu "trava više ne raste".

Dakotu Ditčevu mnogi smatraju najvećom MMA zvezdom kada je u pitanju lepši pol.

Ovoga puta trebalo joj je samo tri minuta da nokautira Čelzi Heket u svom najnovijem meču. Ova dvadesetpetogodišnjakinja iz Britanije je ušla u borbu protiv Čelzi Heket na PFL 4 u Konektikatu sa besprekornim skorom od 11 pobeda u isto toliko borbi. Ditčeva je započela snažno, obarajući Hackett, takođe poznatu po tajlandskom boksu, već u prvih 30 sekundi. Međutim, Australijanka se brzo oporavila i vratila na noge. Uspeh Hackett nije dugo trajao, jer je Ditčeva uspela da je pritisne uz ogradu pre nego što je završila borbu serijom udaraca. Ova pobeda je odvela Ditčevu u polufinale prestižnog turnira za žene, gde će se suočiti sa Džejnom Bišop.

 

 

- Uvek osećam pritisak kada se borim jer svi očekuju nokaut, ali i ja to očekujem - izjavila je Ditčeva nakon pobede i dodala:

- Mislim da ću biti razočarana ako ne postignem nokaut. Osećam mnogo pritiska, ali dobro se nosim sa tim. Nisam navikla da o toliko devojaka pričaju o meni. Imam osećaj da me svaka devojka u turniru spominje i izaziva. Napredujem i potpuno živim za ovaj sport, tako da sam spremna da se odmah vratim u akciju.

Pobeda protiv Bišop u narednom kolu dovela bi Ditčevu u borbu protiv Talije Santos, ili Liz Karmuš za nagradu od milion dolara. Ditčeva jedva čeka priliku da se bori u finalu, ali zna da je očekuje težak zadatak.

 

Treba napomenuti da Ditčevu na društvenim mrežama prati više stotina hiljada ljudi, a pored sjajnih borbi pratioci joj se dive i zbog sjajnog izgleda.

Britanski veteran teške kategorije u MMA, Linton Vesel, takođe se borio na događaju u Konektikatu, gde je pobedio Valentina Moldavskog u njihovom trilogijskom meču. Veselova pobeda nije bila dovoljna da se plasira u polufinale turnira teške kategorije budući da mu je bila potrebna nokaut pobeda, ali je ipak uspeo da savlada Moldavskog po bodovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading