TAJSON ĆE ODGRISTI UVO DŽEJKU POLU: Kakav bi to BIZARAN SPEKTAKL bio da se ponovi legendarni potez

Autor:

Sport

11.06.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odložena borba održaće se 15. novembra u Teksasu.

TAJSON ĆE ODGRISTI UVO DŽEJKU POLU: Kakav bi to BIZARAN SPEKTAKL bio da se ponovi legendarni potez

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson treba da ponovi svoj legendarni potez i da protivniku odgrize uvo! Sve i dalje prepričava incident iz 1997. godine kada je Gvozveni Majk odgrizao deo ušne školjke Ivanderu Holifildu, a sada bivši bokser Karl Froš priziva istu bizarnu situaciju, samo u egzibicionoj borbi sa jutjuberom Džejkom Polom.

To bi bilo legendarno. Majk Tajson je malo nepredvidiv i možete ga samo iznervirati do određene granice pre nego što nešto preduzme povodom toga. I sam sam se osećao kao da želim da ugrizem uvo Andre Vardu, malo sam ga gricnuo, izvinio sam se posle borbe jer sam bio toliko frustriran, ali nikada ne bih odgrizao ili uzeo komad kao Tajson jer nisam lud. Ali razumem Tajsonova osećanja, to je instinktivno. Ako Tajson ugrize Džejka Pola za uvo, to bi bilo legendarno - rekao je Froš.

Podstimo, Tajson je bio suspendovan iz boksa na 15 meseci i kažnjen sa tri miliona dolara zbog ujeda za uvo Holifilda. Kasnije su se pomirili, ali Gvozdeni Majk više nikada nije osvojio teškaški pojas pre nego što se povukao 2005. godine. On se vratio 2020. godine za  egzibicionu sa Roj Džons Juniorom koja je završena nerešeno. To je bio poslednji put da je bio u ringu.

Sada će se bokserska ikona boriti protiv jutjubera koji se sada okrenuo boksu 15. novembra u Teksasu. Froš je analizirao ovu borbu zbog 30-godišnje razlike u njihovim godinama, ali bi bio srećan gledalac ako bi Tajson vratio vreme unazad i izveo isti ujed koji ga je doveo u nevolje 1997. godine. Podsetimo, ova borba je trebalo da se  održi 20. jula ali je Tajson bio primoran da odustane od svoje prvobitne borbe protiv Paula nakon što je doživeo pogoršanje ulkusa prilikom leta iz Majamija za Los Anđeles. Njemu je savetovano da napravi pauzu od treninga i kao rezultat toga, kontroverzni okršaj je odložen četiri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading