Krivokapić odlazi sa čela VSS

Autor:

Sport

09.04.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Milorad Krivokapić izjavio je da se neće kandidovati na predstojećim izborima u toj organizaciji.

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
Neće novi mandat: Miodrag Krivokapić

- Odlučio sam da ne budem kandidat za predsednika. Vreme je da u nimalo lakom vremenima rukovodjenje preuzmu mladji ljudi - rekao je Krivokapić.

On je funkciju predsednika VSS obavljao od 2014. godine, a imena potencijalnih njegovih naslednika na toj funkciji biće poznati sutra.

- Preuzeo sam sa saradnicima organizaciju u teškom trenutku. Kadrovski je bila slaba, dugovi ogromni, posebno prema igračima. Sada mogu da kažem da sam ponosan na uradjen posao. Pre svega ogromna je bila pomoć države. Konačno imali smo i važne sponzore bez čije pomoći bi teško realizovali sve planove - kazao je on.

Krivokapić je rekao da je nacionalni tim pod vođstvom Dejana Savića "osvojio sve".

- Šta je uradila reprezentacija sa selektorom Savićem ne treba da govori, osvojili su sve. Godinama najbolja ekipa Srbije. Vratili smo žensku reprezentaciju, jačali mlađe selekcije. Organizovano je nekoliko velikih takmičenja u našoj zemlji, Evropsko u Beogradu će se pamtiti. Prema igračima je vraćen veliki deo dugova. Istina finansijskih problema ima i sada i verujem da će nove snage naći način da se izbore sa tim. Pokušali smo da pomognemo klubovima koliko je to moguće. Negde je to bilo lakše sa samoupravom negde teže - rekao je Krivokapić.

Krivokapić je kazao da je tokom svog mandata imao punu podršku celokupnog Saveza.

- Imao sam punu podršku u samom savezu pre svega u generalnom sekretaru Marijanu i Kancelariji , verujem da svi možemo da budemo zadovoljni proteklim četvorogodišnjim periodom. Ko god da bude bio predsednik moći će da računa na moju pomoć ukoliko bude bila potrebna - istakao je on.

Izborna skupština VSS biće održana 24. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading