MOŽE BITI SAMO JEDAN: Vajlder prihvatio poziv Džošue

Autor:

Sport

01.04.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki bokser Diontej Vajlder prihvatio je poziv Britanca Entonija Džošue za meč apsolutnog šampiona sveta u teškoj kategoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džošua je izazvao Vajldera

Džošua je pobedio Novozelanđanina Džozefa Parkera jednoglasnom odlukom sudija u borbi za titulu svetskog šampiona u verziji WBO. On ima šampionske pojase i u verzijama WBA i IBF.

Vajlder je šampion u teškoj kategoriji u verziji WBC. 

- Vajlder, idemo dušo - rekao je Džošua posle pobede.

On bi mogao da postane prvi bokser od Leonksa Luisa koji je ujedinio sve šampionske titule. 

- Radilo se o bokserskim finesama, ostao sam pri svojoj reči. Znam šta je potrebno za osvajanje titule šampiona. Džošua Parker je rekao da je želeo rat, ali u pitanju su bile bokserske finese. Najvažniju stvar ne smemo da zaboravimo, a to je da sam ujedinio titule svetskog šampiona u teškoj kategoriji - rekao je Džošua i pozvao Vajldera na meč.

Ovaj duel bi mogao da bude održan do kraja godine.

 

- Kakva pljačka. Džozef Parker, obavio si odličan posao brate, ne izvinjavaj se, nisi uradio ništa pogrešno, ti si pravi šampion. Entoni Džošua, prihvatam poziv 100 odsto - naveo je Vajlder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading