Rukometaši Srbije se okupljaju: CUPARA: Uvek na pobedu

Autor:

Sport

01.04.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije okupiće se u nedelju u Beogradu, odakle će u ponedeljak rano ujutru krenutu u Nemačku.

RepublikaFoto: instagram.com/cupara16
Vladimir Cupara

Srbija će odigrati dva meča protiv Nemačke u okviru EHF nedelje, u sredu u Lajpcigu (19 časova) i subotu u Dortmundu (14.30).

Selektor Ljubomir Obradović pozvao je 20 igrača. Na okupljanju neće biti Mijajla Marsenića, koji je otkazao zbog povrede, a umesto njega je pozvan Živan Pešić.

- Utakmice sa Nemačkom poslužiće nam kao dobre provere za junski baraž sa Portugalcima za Svetsko prvenstvo. Tu je nov trener, ima i dosta novh igrača. Sigurno je da će nam biti teško protiv ozbiljnog rivala, ali verujem da ćemo pružiti dobar otpor - kazao je golman Vladimir Cupara, te dodao:

- Portugalija je jako nezgodna ekipa. Ima dosta kvalitetnih igrača, dobrog trenera i uvereni su u prolaz dalje zbog naše trenutne situacije. Opet, mi smo Srbija, uvek idemo na pobedu i želimo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Ako budemo posvećeni i zaigramo najbolje što možemo, mi ćemo se pitati na terenu.

Prva nedelja aprila biće i jedina prilika da se reprezentacija okupi pre junske akcije - baraža sa Portugalcima za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading