Vujović bez dlake na jeziku: SUDIJE SMRDE NA ALKOHOL, NE MOGU DA IM SE PRIBLIŽIM!

Autor:

Sport

25.03.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski rukometaš, a sada trener Veselin Vujović ponovo je ustalasao javnost izjavom da su sudije koje delegira Evropska rukometna federacija (EHF) alkoholičari!

Vujović: Sudije imaju bolje uslove od igrača na prvenstvima

Vujović je ovo izrekao gostujući na španskom radiju "Marka".

- Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji ćute. Kada je takmičenje, uvek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju šta će da jedu u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prevoz... I lično mogu da vidim kako naš sport ne napreduje sa sadašnjim ljudima na vlasti. I znam da će me kazniti kada čuju moje izjave, ali neka. Ponosan sam i neustrašiv čovjek - rekao je Vuja pa nastavio u svom stilu:

- Ponekad, kada naprave grešku, a ja skočim, osetim miris alkohola. Hteo sam i ranije da zapišem svoja zapažanja u zapisnik, ali predsednik i delegat preporučili su mi da ništa ne prijavljujem. Zašto? Jer bi klub bio kažnjen, a ne sudije! Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa treći put suđenje bude skandalozno u moju korist... Današnje sudije žive od rukometa, a gledaju samo vlastite interese - dodao je Vujović.

Verovatno ga nakon ovih reči očekuje nova sankcija krovne evropske rukometne organizacije s kojom je u pravom ratu posle Europskog prvenstva odigranog ove zime u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading