Srpski bokseri otputovali na EP u Rumuniji!

Autor:

Sport

23.03.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 24. marta do 2. aprila 2018. u rumunskom gradu Targ Jiu (Živograd) biće održano Evropsko prvenstvo u boksu za uzrast do 22 godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Srbiju će predstavljati osmoro boksera u Rumuniji

Reprezetativci Srbije su nakon tronedeljnih priprema na Zlatiboru, zatim i završnih priprema i sparinga u Zagrebu, na kojima su brusili formu kako bi spremni dočekali šampionat Starog kontinenta za uzrast do 22 godine, krenuli put Rumunije.

Selektor Tomislav Antelj veruje u svoje izabranike.

- Momci su u trenažnom procesu od novembra meseca, vrlo su motivisani, a sparinzi sa reprezentacijom Hrvatske bili su finalna faza priprema. Uslovi su po prvi put bili na najvišem nivou, tako da sada mogu da kažem da smo kolega Kostić i ja uradili sve da neko od naših boksera osvoji medalju, dok smo u suprotnom spremni da podnesemo ostavke, kao moralni čin odgovornosti – istakao je Antelj.

Bokserski savez Srbije obezbedio je nagradu za medalju u iznosu od 600.000 dinara, što je dodatni motiv za naše boksere.

Na prvenstvo Evrope u rumunski Targ Jiu (Živograd), prevođeni selektorom Tomislavom Anteljom i Slobodan Kostić (muška selekcija), Marko Tubić (ženska selekcija) putuju:

Muškarci

Dušan Janjić - bantam

Nemanja Gavlirović  - laka

Damjan Grmuša - poluvelter

Petar Stošić - velter

Djordje Bujišić - srednja

Filip Stanković - poluteška

Žene

Andjela Branković - laka

Sandra Zekić - velter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading