Ovo odavno nije sport: SRBIJA I TZV. KOSOVO BEZ PUBLIKE I MEDIJA!

Autor:

Sport

21.03.2018

20:06 >> 20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo rukometašice Srbije i tzv. Kosova podigla je mnogo prašine proteklih dana, a sada je i Rukometni savez Srbije obznanio da će ovaj susret biti odigran bez prisustva publike i medija.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Meč između Srbije i Kosova biće odigran iza zatvorenih vrata

Prvobitno je planirano da ovaj meč bude odigran u dvorani "Jezero" u Kragujevcu, ali je iz bezbednosnih razloga premešten u Kovilovo u dogovoru sa policijom i organima bezbednosti.

Meč dve selekcije, koji je izazvao veliku pompu posle odluke da se ne ističu nacionalna obežja i himne, odigraće se u Sportskom centru Kovilovo u petak od 16 sati.

Pored Srbije i kosovske selekcije na turniru učestvuju i njihove vršnjakinje (generacija 1998) iz Norveške i Slovačke. 

Samo pobednik ovog turnira obezbediće vizu za plasman na SP u mađarskom gradu Đeru, a Rukometni savez Kosova i Metohije uputio je oštru kritiku na račun našeg saveza jer je "odlukom da se odigravanje utakmice premesti iz Kragujevca u Beograd ne umanjuje sramotu i poniženje zbog ustupaka nepostojećoj državi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading