Mandić: Sudije su nas pokrale

Autor:

Sport

20.03.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolista Srbije Dušan Mandić izjavio je da je naš nacionalni tim žestoko oštećen protiv Crne Gore u meču 5. kola grupe A Svetske lige.

RepublikaFoto: Starsport
Mandić je bio nezadovoljan suđenjem na meču protiv Crne Gore

Srbija je poražena 11:8.

Mandić je rekao da je posle utakmice pričao sa arbitrom iz Grčke zbog odluke da dosudi isključenje i peterac iz kojeg je Draško Brguljan dao gol.

Crna Gora će imati šansu da u poslednjem kolu na meču protiv Rumunije izbori plasman na finalni turnir Svetske lige. Crna Gora može do finalnog turnira ako slavi sa više od šest golova razlike.

- Peterac i isključenje na kraju su razlog razgovora sa sudijom iz Grčke. Mnogo se grešilo, suđenje je bilo loše na obe strane, smatram da peterac nije postojao. Crna Gora je sigurno zadovoljna u ovom trenutku, ima i razloga tako bude jer je jako blizu plasmana na finalni turnir Svetske lige. Mi smo spavali tokom prve dve deonice. Tek smo se u trećoj četvrtini probudili. Čestitam Crnoj Gori na zasluženoj pobedi na otvaranju bazena, ali i dalje smatram da peterac nije postojao. Naglašavam da ni jednog trenutka ne želim da umanjim više nego zasluženu pobedu Crne Gore - rekao je Mandić.

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković bio je zadovoljan pobedom protiv Srbije.

- Bio je izuzetan, takmičarski meč. Imali smo šanse da slavimo i ubedljivije, kod četiri razlike smo propustili te prilike, ali je i ovako dobro, jer je kasnije Srbija prišla na minus jedan. Zadovoljan sam, dali smo velikom protivniku 11 golova, a videli smo da je i ovakav tim Srbije vrlo jak - rekao je Gojković.

Srbija je ovim porazom znatno umaljila šanse za plasman na Finalni turnir.

- Sada više ništa nije do nas. Čestitam Crnoj Gori. Bila je zanimljiva utakmica, možda ne toliko kvalitetna, ali igrači su icrpljeni zbog naporne sezone. Ipak, o tome se sve zna... Imao sam razgovor sa sudijom posle meča zbog peterca, trajao je oko minut. Nismo zadovoljni tom odlukom - istakao je pomoćni trener Srbije Uroš Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading