ODBOJKA: Pobede Novog Pazara i Zvezde

Autor:

Sport

16.03.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su dve utakmice polufinala plej-ofa odbojkaške Superlige Srbije, a pobede su ostvarili odbojkaši Novog Pazara i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Novi Pazar je u prvom polufinalnom meču pobedio Spartak iz Subotice na svom terenu sa 3:0, po setovima 25:23, 25:23 i 25:22.

Najefikasniji u redovima osvajača Kupa Srbije bio je Marko Vukašinović sa 18 poena, dok ga je pratio Irfan Hamzagić sa dva poena manje. 

U timu iz Subotice je najviše puta poentirao Nemanja Jungić - 11, dok su njegovi saigrači ostali na jednocifrenom učinku. 

Sledeći meč se takođe igra u Novom Pazaru 19. marta, a potom u Subotici bar jedan, u zavisnosti od rezultata. Igra se do tri pobede, po principu 2-2-1. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Odbojkaši Crvene zvezde su izjednačili u seriji protiv Vojvodine na 1:1, pošto su posle poraza od 3:0, uspeli da u drugoj utakimici u Novom Sadu slave sa 3:1, po setovima 18:25, 25:19, 25:20 i 25:22. 

Aleksandar Gmitrović je dominirao u timu Zvezde sa 34 poena, dok je Nemanja Mašulović završio utakmicu sa 10 poena. 

U ekipi Vojvodine David Mehić je upisao 14 poena, Miran Kujudžić 11, a Vitalij Sukhinin deset poena. 

Treći i četvrti duel će se igrati u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading