Ana: Neću sina tenisera!

Sport

16.03.2018

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović (30) i Bastijan Švajnštajger (33) mesecima su se pripremali za dolazak sina, a iako tvrde da neće stajati na put njegovim snovima, ipak imaju želje čime (ne) bi voleli da se naslednik bavi.

SPREMNI ZA RODITELJSTVO: Bastijan i Ana

Bivša srpska teniserka bila je broj jedan na svetu i odlično zna šta sve profesionalni sport donosi, pa je s toga u neku ruku i logično zašto ne bi volela da se njen sin oproba u baratanju reketom.

BASTI JE SPREMAN

- Volela bih da ne dođemo u situaciju da moj sin poželi da igra tenis jer je to težak život. Ne dozvoljava da imate normalno detinjstvo i porodica je često razdvojena - objasnila je Ana jednom prilikom.

Čini se da je za nju prihvatljivija ideja da sin obuje kopačke, a njen suprug nemački fudbaler spreman je za sve uloge koje su pred njim.

- Preda mnom je zadatak kojem se neizmerno radujem. To je najveća sreća koju možeš da doživiš, a o bebama već mnogo znam jer je moj brat Tobi uveliko otac. Potpuno sam spreman - rekao je popularni Švajni.

Foto: instagram.com/anaivanovic/
Ana Ivanović

BIĆE JOŠ DECE

Ipak, izgleda da se želje neće ispuniti Švajnštajgerovima, a razlog za to otkriva naš poznati astrolog Dušan Veličković.

- Bilo je očekivano da se Ana porodi u martu jer joj je suprug Nemac. Sigurno će sin biti sportista, ima sve aspekte za to. Ana i Bastijan su idealni jedno za drugo, a ona će biti bolja majka nego što je bila teniserka, a svi znamo da je nekadašnji broj jedan. Velika je verovatnoća da će imati mnogo dece - otkrio je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading