HUMANITARNI DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA: Igra se za decu! PONESITE SLATKIŠE, stižu i poznate face!

Autor: M. M.

Sport

20.12.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti po redu!

HUMANITARNI DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA: Igra se za decu! PONESITE SLATKIŠE, stižu i poznate face!

Foto: Privatna arhiva

Nekada je blog/portal "Kafanski Selektor" organizovao novogodišnje humanitarne turnire. Posle ljubilarnog petog došla je pandemija korone. I pored velike ljubavi prema fudbalu čitave redakcije koja se novinarstvom bavila iz hobija, "Kafanski Slektor" se nažalost ugasio. Ipak, ekipa je donekle ostala tu.

Koronavirus je posustao, a nekadašnji selektori su rešli da se ponovo aktiviraju na humanitarnom planu. U to ime, organizovali su humanitarni turnir broj - 6! Ovoga puta loptanje je za decu iz škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom Sveti Sava iz Umke.

Ako ste humani i ako volite fudbal, u nedelju (24.12.2023) vas od 12h čekamo u SC Mirko Sandić (Sjenicka 1, Vračar, Beograd) da i vi podržite ovu akciju. Ni ovoga puta nije određena cena karata jer se karte plaćaju slatkišima ili paketićima. Napravi paketić ili donesi slatkiš i podrži akciju! Kao što rekosmo, "Kafanskog Selektora" više nema, ali je IT ekipa iz "BoX4IT", slobodno možemo reći, legitiman naslednik kompletne virtualne imovine "Kafanskog Selektora".

Foto: Privatna arhiva

Pozivnica za turnir

Po tradiciji, već je poslala pozive za ucešće na nekoliko adresa. Neki odgovori su već stigli, a neke još uvek čekamo. Iz ŠF Canković su se po tradiciji prvi odazvali. Odmah za njima ŽFK Miljakovac, ŽGFK - Ženski Gročanski Futsal Klub, kao i njihova škola fudbala. Internacionalna konsultantska agencija za vođenje karijera profesionalnih fudbalera Stars & Friends, gospoda sportski novinari sa TV Arena, BoX4IT kolege iz Roaming Smart Solutions-a, bivši mladi prvak Evrope i sveta Stefan Čupić, najbolji strelac u istoriji naše Superlige, Milan Bojović, reprezentativci Srbije u fustalu, Marko Pršić, Marko Perić, Jakov Vulić, Nikola Matijević, Strahinja Petrov i još puno gostiju iznenađenja. Sve utakmice će suditi poznata beogradska fudbalska dama, Jelena Polić-Stanković, a biće još puno gostiju iz sveta fudbala! Gde je fudbal, tu su i navijači, računamo na vas i vašu podršku. Sve slatkiše/paketiće sa sobom će poneti naši dragi gosti iz škole Sveti Sava.

Raspored turnira:

ŠF Cankovic - ŠF Grocanski FK (GENERACIJA 2011)
ŽFK Grocanski - ŽFK Miljakovac
BoX4IT (ex kafanski selektori) - Roaming Smart Solutions
Ekipa poznatih fudbalera - Ekipa novinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading