(VIDEO) VELJKO BIJE KAO MALJ: Cecin sin nokautirao Bugarina

Autor: alo.rs

Sport

10.03.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović, pobedio je tehničkim nokautom u svom profi boks debiju Bugarina Krastja Jordanova.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Veljko Ražnatović oduševio navijače u Jagodini

Veljko Ražnatović je protiv Krastja Jordanova iz Sofije imao meč u okviru kruzer kategorije (90,7 kilograma), a nema sumnje da je publika verovatno najviše bila zainteresovana da vidi upravo njihovu borbu, prenosi Alo.

U hali Jasa se u okviru kik boks spektakla okupilo oko 4.000 ljudi, a u Jagodini danas inače vlada veliko interesovanje i euforija povodom borbi za kik boks profi titulu prvaka Evrope i sveta.

 

?

A post shared by The Tiger- В Р (@vrsrb96) on Mar 10, 2018 at 9:02am PST

 

Hit ' em up!

A post shared by The Tiger- В Р (@vrsrb96) on Mar 10, 2018 at 9:29am PST

 

Publika je u najavi meča aplauzom i ovacijama pozdravila Veljka koji je predstavljen kao "Cecin i Arkanov sin".

Meču su prisustvovali gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ivica Tončev i mnogi drugi zvaničnici. U Jagodinu su danas zbog kik boks spektakla došli i ambasadori Kine, Turske, Ujedinjenih arapskih emirata, Egipta, Palestine. Upravo je zbog visokih zvanica i velikog interesovanja za borbe danas u Jagodini vidno pojačano prisustvo policije, naročito na ulasku u grad.

Veljko Ražnatović inače nastupa za klub Fontana sa Novog Beograda, a dan uoči svog prvog meča izjavio da je "zaljuben u ring", kao i da je "gladan jakih mečeva".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading