(VIDEO) Ivana Španović: Ovo je nagrada za sav uloženi trud i za sve izmakle zlatne medalje

Autor: RTS

Sport

05.03.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da je ponosna na osvajanje zlatne medalje u skok u dalj na Svetskom prvenstvu u dvorani u Birmingemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivana Španović sa zastavom Srbije

Španovićeva je do zlata stigla skokom od 6,96 metara. 

- Ponosna na činjenicu da sam posle juniorske deset godina kasnije uspela da osvojim i zlatnu medalju na seniorskom Svetskom prvenstvu. Ponosna sam na svoj tim na sve ono što radimo iz godine u godinu. Ovo je nagrada za sav uloženi trud i za sve izmakle zlatne medalje. Veliki pozdrav za sve, hvala vam na pažnji, hvala vam na podršci, znači nam puno i evo je - rekla je Ivana Španović za RTS.

Trener naše najbolje atletičarke Goran Obradović izjavio je da Ivana već misli na EP, koje će biti održano u avgustu u Berlinu.

- Izuzetno sam ponosan na svoju atletičarku što je nakon petog pokušaja da osvoji zlatnu medaljau to na kraju i uspela. Ovo je istorijiski uspeh za srposku atletiku jer je to prva zlatna medalja na planetarnim šampionatima. Propuštanjem pete serije zbog bola u zglobu malo smo dekoncentrisali Britni Ris, koja nije uspela da odgovori u šestoj seriji i Ivana je postala šampion sveta. Okrećemo se novim izazovima, očekuje nas Evropsko prvenstvu Berlinu u avgustu, gde takođe očekujemo borbu za medalju - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading