IVANINA MAMA: BIĆE JOŠ ZLATA!

Sport

06.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Španović je ponos cele nacije, ali nesumnjivo je da se uspehom srpske lepotice najviše diče njeni najmiliji! Srpska atletičarka izmamila je svima suze osvajanjem zlatne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu skokom od 6,96 metara, a Srpski telegraf pokušao je da sazna da li je neko zaplakao i u kući Španovića kada je u Britaniji odjekivala himna "Bože pravde", a zahvaljući Ivani srpska trobojka podignuta iznad američke i nemačke!

Ivana Španović

MAMA USHIĆENA

Mama naše lepotice Vesna, koja je takođe bila atletičarka, u razgovoru sa novinarkom našeg lista otkrila je kako je doživela medalju srpske skakačice udalj.

- Izbegavam da pričam o tim trenucima jer je to ipak moja intimna stvar. Pa videli ste me kako sam se ponašala na Evropskom prvenstvu u Beogradu... Nekada emocije ne mogu da se iskontrolišu... Samo neka je ona meni živa i zdrava, biće još zlata sigurna sam. Uspesi će dolaziti kao nagrada za danonoćni rad - rekla je ushićeno Vesna za Srpski telegraf.

ŠAMPIONSKA IZJAVA

A Ivana ko Ivana - emotivna, a opet staložena. Na pobedničkom postolju nije uspela da zadrži suze, ali je u izjavi posle meča pokazala zbog čega je veliki sportista. Naglasila je da je upravo Amerikanka Britni Ris, koja je osvojila srebro skokom 6,89 metara, zaslužna za Ivanin napredak.

- Bila sam dugo veoma blizu, srećna sam što imam Britni da me tera da budem bolja. Uvek je pravi blagoslov takmičiti se protiv nje - izjavila je Ivana u stilu pravog šampiona.

Zlatne medalje Ivane Španović:

1. SP za juniore 2008.

2. Univerzijada 2009.
3. Evropsko prvenstvo u dvorani 2015.
4. Evropsko prvenstvo 2016.
5. Evropsko prvenstvo u dvorani 2017.
6. Svetsko prvenstvo u dvorani 2018.

Najmlađi, dođite na druženje sa šampionkom

Atletski savez Srbije organizuje danas doček za Ivanu Španović od 12, ali zbog hladnog vremena čuveni balkon zameniće atletska dvorana na Banjici, kako bi svi zainteresovani mogli da dođu. Pre svega, oni najmlađi će imati priliku da se druže sa svetskom šampionkom. Pre toga, zlatna devojka imaće prijem kod predsednika Aleksandra Vučića i ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading