NOVI TRIJUMF PLAVE ČETE: Odbojkaši ISKOPIRALI koleginice! PALA je Belgija!

Autor:

Sport

31.08.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar start...

NOVI TRIJUMF PLAVE ČETE: Odbojkaši ISKOPIRALI koleginice! PALA je Belgija!

Foto: OSSRB

Odbojkaši Srbije

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugi trijumf na Evropskom prvenstvu u Italiji. Izabranici Igora Kolakovića bili su bolji od Belgije 3:1 (25:22, 18:25, 25:20, 25:20)

Velika borba viđena je u prvom setu. Nijedna reprezentacija nije uspevala da napravi osetniju prednost. Belgija je čak vodila 22:21, ali onda je usledila serija Srbije od četiri poena koja su joj donela prvi set.

Republika

Foto: Starsport

Marko Podraščanin

 

Nije to pokolebalo Belgijance. Odlično su ušli u drugi deo igre, odvojili se sredinom seta na tri poena viška (13:10) i do kraja samo uvećavali prednost za izjednačenje.

Vratili su se naši momci u trećem setu. Odvojili su se "orlovi" na 21:16, rutinski rešili ovaj deo igre i stigli na set do pobede.

Dugo je bilo neizvesno u četvrtom setu. Srbija je napravila seriju od tri poena pri rezultatu 14:13, otišla na plus četiri, ali je Belgija ponovo prišla na minus 1 (18:17). Ipak novom serijom Srbija dolazi do važnog trijumfa.

Pavle Perić je bio najefikasniji u timu Srbije sa 14 poena, Atanasijević je imao 11, a odlični Marko Podraščanin 10 poena.

Naredni protivnik srpskog nacionalnog tima je domaćin Italija u petak od 21 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading