VATERPOLISTI PARTIZANA PRED BARSELONETU: Nemamo šta da izgubimo

Autor:

Sport

27.02.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener vaterpolista Partizana Stefan Ćirić izjavio je da će crno-belima meč 9. kola Lige šampiona protiv Barselonete poslužiti za sticanje novog iskustva.

RepublikaFoto: Facebook.com/Sportyfoto
Vaterpoliste Partizana čeka teško gostovanje u Španiji

- Pokušaćemo da igramo na visokom nivou od početka do kraja. Nemamo šta da izgubimo. Barseloneta je favorit. Utakmica je važna za nas da naučimo i spremimo se za one u regionalnoj ligi - rekao je Ćirić.

Partizan je poslednji na tabeli Grupe A Lige šampiona sa osam poraza, dok Barseloneta zauzima treće mesto sa 15 bodova.

- Prva utakmica protiv Barselonete je bila naša najgora ove sezone. Ništa nije bilo dobro u tom susretu. Moraćemo da igramo bolje. Naš mladi tim je pokazao potencijal u nekoliko teških utakmica ove sezone, ali smo imali mnogo uspona i padova u skoro svakoj - naveo je Ćirić.

Trener Barselonete Ćus Martin pohvalio je mladi tim Partizana.

- Partizan je veoma mlad tim sa malo iskustva, ali to ne znači da će utakmica za nas biti laka. Moraćemo dobro da igramo i ostvarimo još jednu pobedu koja bi bila veoma važna ako želimo na završni turnir. Nadam se da ćemo imati dobru utakmicu - rekao je Martin.

Utakmica između Barselonete i Partizana biće odigrana u sredu od 19.15 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading