GROBARI U EKSTAZI! Partizan doveo GOLMANA ZVEZDE: Neočekivana "BOMBA" vraća NADU za titulu!

Autor:

Sport

27.07.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez čelnika crno-belih.

GROBARI U EKSTAZI! Partizan doveo GOLMANA ZVEZDE: Neočekivana "BOMBA" vraća NADU za titulu!

Foto: Starsport

Grobari na utakmici rukometaša Partizana

Rukometni klub Partizan dobio je ogromno pojačanje iz redova večitog rivala, Crvene zvezde.

Dimitrije Jelić, golman rođen u Smederevskoj Palanci, odlučio je da promeni klub i pređe u redove crno-belih. Za njega su interesovanje pokazali i Dinamo iz Pančeva i Obilić, ali je on izabrao Partizan, te vratio nadu grobarima da dominacija Vojvodine može da se prekine i da je osvajanje titule moguće.

Dimitrije Jelić, 23-godišnji čuvar mreže, nosiće dres Partizana u narednoj sezoni. Zajedno sa Ivanom Mihajlovim i Stefanom Hristoskim, on će činiti golmanski trio našeg tima, a u crno-bele redove prešao je iz Crvene zvezde. Dimitrije, dobro nam došao - stoji u objavi RK Partizan na Tviteru.

 

 

Talentovani čuvar mreže u Partizan stiže kao zamena za Andreja Trnavca koji je pojačao upravo pomenutu Vojvodinu.

Što se prelaznog roka u Partizanu tiče, ovaj klub su, osim Trnavca napustili i Stefan Petrić (Vardar), Martin Varga (Slovan Ljubljana), kao i iskusni Vuk Lazović i Nemanja Milovanović, dok će sigurno novi trener Đorđe Ćirković u prvom delu sezone da bude lišen usluga kapitena i vođe tima Nikole Zečevića koji je na dugoj pauzi zbog operacije ligamenata kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading