"KUMARE" ODBRANILE DOMAĆI TEREN: Sa Čukaričke padine na Kosmet ide 120.000 dinara

Autor:

Sport

05.07.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni turnir u basketu 3x3 za pomoć ugroženom srpskom stanovništvu opravdao je očekivanja.

"KUMARE" ODBRANILE DOMAĆI TEREN: Sa Čukaričke padine na Kosmet ide 120.000 dinara

Foto: Republika.rs

NAJBOLJI Nikolić, Tomić, Stanković i Stojanović

Humanitarni turnir za pomoć ugroženom srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji opravdao je očekivanja. U sklopu Vidovdanske akcije, a u saradnji s organizacijom "Igraj za Kosmet", meštani beogradskog naselja Čukarička padina u ekspresnom roku upriličili su turnir u basketu 3x3, koji je uprkos prekidu zbog kiše imao odličan odziv.

Naime, za uvođenje struje u crkvi u Đakovici, rekonstrukciju toaleta škole u Babinom mostu, te porodicama Jaćimović i Terenić, takođe s KiM, sakupljeno je nešto više od 120.000 dinara.

Pobednički trofej pripao je ekipi "Kumare", u sastavu Lazar Tomić, Marko Stojanović, Marko Nikolić i Darijan Stanković, koji su pobrali najveće simpatije publike na Čukaričkoj padini, budući da su kapiten Tomić i Stojanović stanovnici pomenutog naselja.

Obilne padavine u nedelju dozvolile su odigravanje samo mečeva po grupama, da bi potom nokaut-faza takmičenja bila nastavljena u utorak uveče. U konkurenciji 16 ekipa, domaći sastav je u finalu savladao komšije s Banovog brda - "Hill23" rezultatom 20:13, dok je treće mesto pripalo timu "Ljuba basket".

Republika

Foto: Republika.rs

PATRIOTE Čukaričani

Domaćini ovog sjajnog događaja, inače mladi rodoljubi s Čukarice, pred odlučujući meč priredili su lepu koreografiju s bakljama, zastavama i patriotskim pesmama, a dogodine najavljuju još bolju organizaciju 164. po redu turnira u sklopu Vidovdanske akcije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading