OGLASILA SE TIJANA POSLE POBEDE: Boškovićeva otkrila KLJUČ TRIJUMFA!

Autor:

Sport

28.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki korak naših devojaka ka plasmanu na fajnal-ejt.

OGLASILA SE TIJANA POSLE POBEDE: Boškovićeva otkrila KLJUČ TRIJUMFA!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Kineskinje u prvom kolu drugog vikenda Lige nacija u Južnoj Koreji rezultatom 3:1 ( 25:13, 17:25, 25:23, 25:20).

Bila je to treća uzastopna pobeda u Ligi nacija za izabranice selektora Đovanija Gvidetija, koje su pojačane i predvođene najboljom odbojkašicom sveta Tijanom Bošković i iskusnom Majom Ognjenović pregazile po tradiciji neugodnu Kinu u svim segmentima igre.

Posle meča se oglasila i Tijana Bošković, koja je istakla razlog pobede naših devojaka.

Vrlo teška utakmica odmah na početku trećeg turnira u Koreji, ali i veoma važna pobeda za nas. Cilj je da ostvarimo četiri trijumfa... Kina je možda i naš najveći rival na ovom turniru. Protivnik je danas pružio dobru partiju, a mislim da smo i mi igrale dobro. Prvenstveno smo imale dobar servis, to je bio ključ pobede. Naravno ima detalja koje bismo mogli da popravimo, kako bismo unapredile našu igru. Nadam se da ćemo na narednim utakmicama to i uraditi - rekla je posle meča Tijana Bošković.

Foto: Starsport

Tijana Bošković, odbojkašica Srbije

Zatim je pričala i o narednom protivniku, selekciji Nemačke.

Reprezentacija Nemačke je definitivno prijatno iznenađenje ovogodišnje Lige nacija. Igraju dobru odbojku, imaju izuzetne napadače. I dalje mislim da ako budemo mi igrale našu igru da neće biti većih problema. Cilj je da ostvarimo sve pobede, tako da priželjkujemo i taj drugi trijumf prekosutra i nadamo se najboljem - podvukla je Tijana Bošković.

Naredni meč je na programu u petak, od 8 časova i 30 minuta.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading