POLICIJA MORALA DA REAGUJE: Pucnjava u domu slavnog MMA borca - ima POVREĐENIH!

Autor:

Sport

05.05.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva hitno prevezena u bolnicu.

POLICIJA MORALA DA REAGUJE: Pucnjava u domu slavnog MMA borca - ima POVREĐENIH!

Foto: Tanjug/AP

U kući proslavljenog MMA borca Horhea Masvidala dogodila se pucnjava u kojoj je učestvovao njegov otac i imenjak Horhe Masvidal.

 

 

U momentu pucanjave, čuveni borac nije bio u kući, a povređeni muškarac je prevezen u bolnicu, i prema najnovijim informacijama njegovo stanje je stabilno. Inače, otac Horhea Masvidala iza rešetaka je proveo 23 godine, pet zbog nasilja, a 18 zbog trgovine narkoticima.

 

 

"TMZ" piše da je stariji Masvidal bio u kući svog sina, i najpre je ušao u verbalni sukob sa čovekom koji se zove Luis Leonsini, a potom i zapucao. Horhe se nije protivio prilikom hapšenja, a optužbe za pokušaj ubistva drugog stepena na Floridi dolaze sa potencijalnom kaznom zatvora u trajanju od 15 godina.

Horhe Masvidal  je od 2020. godine na 3. mestu UFC rang liste u poluteškoj kategoriji. Takođe, momak sa Kube drži rekord u najbržem nokautu u istoriji UFC-a sa pet sekundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading