VSS ne prašta: Žestoke kazne za učesnike tuče na meču Prve B lige!

Autor:

Sport

12.02.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal dogodio se u srpskom vaterpolu minulog vikenda kada je izbila velika tuča na meču B lige između Novog Beograda i Rasine. Čelni ljudi Vaterpolo saveza Srbije brzo su reagovali i izrekli kazne vinovnicima ovog događaja.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Velika tuča se zbila na meču srpske B lige

Do masovne tuče došlo je tri minuta pre kraja meča, pri rezultatu 10:8 za goste. Sudije su pokušale da smire strasti, ali nisu uspele, pa je meč prekinut.

Čelnicima Vaterpolo saveza Srbije nije mnogo trebalo da kazne učesnike tuče, i to žestoko. Najoštrije je kažnjen Zlatan Nikočević, vaterpolista Novog Beograda, koji je u izjavama službenih lica označen kao vinovnik incidenta i on je suspendovan na četiri meseca, a kazna važi za sva takmičena u organizaciji VSS, prenosi portal vaterpolovesti.

Na tri meseca su suspendovani vaterpolista Novog Beograda 011 Aleksandar Vuković i igrači Rasine Nenad Mihajlović i Marko Đokić, koji takođe ne mogu da igraju u takmičenjima u organizaciji VSS. Suspendovani igrači mogu da se žale drugostopenom organu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading