Sad nema odlaganja: VUKIĆEVIĆ I STEVOVIĆ IZLAZE NA STAZU!

Autor:

Sport

12.02.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski skijaši Marko Vukićević i Marko Stevović spremni su za nastup na ZOI u Pjongčangu, nakon odlaganja trka za vikend zbog loših vremenskih uslova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi termin za trke je odložen zbog jakog vetra

Njih dvojica odradili su poslednje pripreme pred nastupe na stazi za veleslalom.

- Bilo je dobro. Uslovi su korektni, tako da sam zadovoljan vožnjom. Važno mi je da budem što bolji u spustu i da onda u slalomu pokušam da poboljšam vreme - rekao nam je Marko Vukićević, koji će startovati kao 35, dok Stevović ima broj 53.

Nakon odlaganja takmičenja u veleslalomu, organizatori su se pribojavali da će biti prinuđeni da odlože i trku u alpskoj kombinaciji, ali se čini da će sve biti u redu narednih dana.

- Da, siguran sam da će se trka voziti, jer niko ne želi novo odlaganje. Samo da krenemo sa takmičenjem - dodao je Marko Vukićević.

Naši skijaši nisu u grupi favorita za osvajanje medalje, ali se ubrajaju u potencijalna iznenađenja, koja nisu retkost na Olimpijskim igrama. Obojica kažu da su spremni, željni borbe na stazi i da ne osećaju pritisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading