UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Bivši svetski šampion na smrt pretukao sedmogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Мaltretirаo mališana dok mu nije slomio vrat

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Bivši svetski šampion na smrt pretukao sedmogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Foto: twitter printscreen/@shuttletvnews

Azerbejdžanac Mehman Halilov je jedan od najboljih Sambo boraca na planeti, a u tom borilačkom sportu je bio svetski šampion. Brutalno je tukao sedmogodišnjeg dečaka koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio.

Naime, na jednom treningu je snimljeno njegovo grubo ponašanje i neobične metode. On je svoje učenike hvatao za uši i kosu, dizao ih, bacao i udarao, ali je ovaj put preterao.

Sedmogodišnji Farid Bakarov je 30. aprila izgubio svest od udaraca koje je zadobio na, prevezen je u bolnicu gde mu je konstatovan prelom vratnih pršljenova, nakon čega je nažalost preminuo.

Tokom istrage je utvrđeno da je Halilov rođacima deteta poručio da je do povrede došlo usled pada, a mališana je u bolnicu odveo pre nego što je kontaktirao porodicu nakon čega ga je poslao kući.

- Povodom ove činjenice Gradsko tužilaštvo u Sumgajitu pokrenulo je krivični postupak po članu 126.3 (namerno nanošenje teške telesne povrede od koje je usled nehata nastupila smrt) Krivičnog zakona Republike Azerbejdžan. Istraga je trenutno u toku. Tužilaštvo je predmet već uputilo sudu. Teško je reći kada će biti održano ročište, istraga će najverovatnije trajati nekoliko meseci - istakao je Saleh Hajijev, voditelj pres službe iz kancelarije glavnog tužioca Azerbejžana.

Mehman Halilovu je određen pritvor od četiri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading