SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Najbolji srpski bokseri u Jagodini

Autor: Tanjug

Sport

11.02.2018

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionat Srbije u boksu, koji je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za mesto u reprezentaciji održaće se od 21. do 24. februara u Jagodini, saopštio je Bokserski savez.

RepublikaFoto: facebook.com/Bokserski-savez-Srbije
Svi jedva čekaju spektakl u Jagodini

Kako se navodi, šampionat Srbije je veliki izazov za sve klubove i njihove boksere, jer šampione očekuju vrhunski uslovi za dalji napredak, finansijska nagrada za zlatnu medalju, učešće na međunarodnim turnirima i neophodne pripreme za postizanje međunarodnog rezultata.

- Kriterijum koji je postavilo novo rukovodstvo Bokserskog saveza Srbije da samo najbolji mogu u nacionalni tim, biće velika satisfakcija za one koji treniraju da pobedama dobiju svoje mesto u timu. Sa najboljima ćemo nastaviti ka šampionatu Evrope u Rumuniji, a nakon toga za Mediteranske igre u junu mesecu ove godine. Uslovi koje imamo su iznad svih očekivanja, što nas obavezuje da Srbiji uzvratimo dugo očekivanim medaljama sa velikih takmičenja - rekao je selektor Srbije Tomislav Antelj.



Gledaoce u sportskoj hali u Jagodini očekuju vrhunski boks spektakl, vrhunske borbe i prateća scenografija.

Dolazak na finale najavile su mnoge legende jugoslovenskog ringa, ali i ličnosti iz javnog života Srbije.

Na šampionatu Srbije u Jagodini učestvovaće i aktuelni osvajač Zlatne rukavice Sandro Poletan iz Banjaluke, koji zahvaljujući dvojnom državljanstvu želi da nastupi za srpski tim.

- Vraćamo boks na staze stare slave. Predsednik Aleksandar Vučić nam je pomogao u pronalaženju generalnog sponzora, pa ćemo zahvaljujući njemu i Telekomu Srbije konačno moći da obezbedimo uslove da srpski boks postane ponovo jak - izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading